Prima pagină > opinii > Brega, Marinescu, Morari, Stati scoşi de sub urmărire penală

Brega, Marinescu, Morari, Stati scoşi de sub urmărire penală


Procuratura Generală a sistat urmărirea penală pe numele lui Gabriel Stati, Aurel Marinescu, Natalia Morari şi Ghenadie Brega, cercetaţi pentru tentativă de uzurpare a puterii în stat în cadrul evenimentelor din 7 aprilie. “Chiar astăzi am semnat ordonanţa de scoatere de sub urmărire penală a acestor persoane”, a declarat pentru JURNAL, procurorul general Valeriu Zubco. Potrivit oficialului, cele patru persoane vor fi invitate în cel mai apropiat timp la Procuratura Generală pentru a face cunoştinţă cu această ordonanţă. “Cred că acesta deja este un rezultat bun. Aşa vom continua să lucrăm şi în privinţa celorlalte persoane împotriva cărora au fost pornite dosare cu caracter politic. În cazul în care se va demonstra nevinovăţia lor, aceste persoane vor fi scoase de sub urmărire penală”, a mai spus Zubco.

sursa: jurnal.md

Reclame
Categorii:opinii
 1. clao2alpes
  13/11/2009 la 8:25 pm

  Sigur incepe sa sughitze cineva….”Vine politzia…pleaca politzia…” ashteptam cu nerabdare sa vedem si rezultatul anchetei…acum ce s-a dovedit ca cei patru nu au fost chiar asha de periculoshi…

 2. enervant
  15/11/2009 la 7:12 pm

  Politica noii guvernări în privinţa desemnării unor cadre necompromise în structurile de forţă seamănă mai degrabă cu un tango decât cu un marş hotărât. Reformarea şi reabilitarea unui organ de stat ce bagă în continuare frica în cetăţeni a fost lăsată, probabil, pe seama unei alte guvernări. Se pare că noul comisar al Chişinăului este o persoană care a pus tot sufletul la înăbuşirea revoltei din 7 aprilie:
  http://www.curaj.net/?p=27382

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: