Prima pagină > opinii > Paza de corp a demnitarilor ne spune ce să filmăm şi ce nu

Paza de corp a demnitarilor ne spune ce să filmăm şi ce nu


Mi s-a întâmplat destul de des să primesc „sfaturi” de la tineri în civil care pazesc liniştea demnitarilor. Aceste sugestii se erau de genul :

asta nu trebuie de filmat! (rostit scrâşnit, printre dinţi, pe un ton ameninţător)
tu ce, nu ştii pe unde trebuie să mergi? (rostit de la spatele meu)  în timp ce filmam cum Voronin degusta vinuri în PMAN la o ceremonie organizată de autorităţile comuniste, se întâmpla în 2008

asta nu trebuie de filmat! (rostit repezit, dar pe un ton poruncitor) în timp ce filmam un interviu cu prim-ministrul Greceanîi. Ea răspundea la întrebările jurnaliştilor, iar reporterul mi-a cerut să filmez …piciorul bandajat al demnitarului (2008).

aici nu se filmează, mă anunţă tinerii în civil care verifică cetăţenii la intrarea într-un hotel unde urma să aibă loc decernarea premiilor vip (2009).

aici nu se filmează, mă anunţă băieţii la intrarea în televiziunea noastră. Aici urma să ajungă mai mulţi demnitari la un interviu (2009).

– unul dintre colegii din redactie l-a intrebat pe bodyguardul apropiat daca poate sa-i faca o poza lui M.Ghimpu, presedintele interimar, care urma sa intre in redactie din clipa in clipa. Tipul i-a zis colegului sa astepte, apoi a inceput sa discute ceva pe statia lui de comunicare. Peste cateva minute a zis ca da, poti face fotografii dar sa stai uite-acolo (i-a aratat locul). In redactie intra Ghimpu si intreaba, cine vroia sa ma fotografieze? hai, fa poze!

De ras si de plans…

Reclame
Categorii:opinii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: