Prima pagină > opinii > Noua comentarii despre Partidul Comunist

Noua comentarii despre Partidul ComunistDespre cele 9 Comentarii

Cele 9 Comentarii prezentate aici au fost publicate în limba chineză în 2004. Accesibile în China prin intermediul internetului, sau introduse pe ascuns, comentariile sunt căutate şi citite avid de mulţi dintre cei aflaţi în bezna propagandei comuniste.

Comentariile au la bază o documentare istorică riguroasă, dezvăluie cu curaj ororile inimaginabile ale comunismului practicat în China, începând cu perioada maoistă şi terminând cu perioada actuală; analizează lucid şi cuprinzător originile comunismului, trăsăturile sale şi mecanismele care asigură existenţa „fiarei roşii”. Este inedită în special prezentarea comunismului ca fiinţă vie, malefică, preocupată obsesiv de asigurarea propriei existenţe şi supremaţii, capabilă de orice infamie.

Adevărul despre comunism este cutremurător, iar comentariile de faţă nu par să treacă cu vederea nici unul dintre aspectele sale. Este expus un lung şir de samavolnicii: măcelurile din timpul Revoluţiei Culturale, actele de canibalism din timpul Marii Foamete, grozăviile campaniei guvernului chinez împotriva practicanţilor Falun Gong, etc.

Mărturiile cuprinse aici, pe alocuri zguduitoare, au consternat mulţi membri PCC care nu cunoşteau decât versiunea oficială a evenimentelor, o versiune în care trecutul şi prezentul sunt prelucrate şi deformate conform directivelor Partidului. Consternarea lor s-a transformat apoi în ruşine – ruşine că fac parte dintr-o asemenea organizaţie malefică (Partidul Comunist), cu o istorie criminală, şi îndreptată împotriva oamenilor. Urmarea a fost că pe website-ul Epoch Times s-au înregistrat până în acest moment (august 2009)peste 50 milioane de declaraţii de retragere din PCC şi organizaţiile sale aferente. Numărul acestor declaraţii creşte rapid în continuare.

Aceste lucruri n-au scăpat neobservate de PCC. Simţind în ceafă suflarea rece a morţii, PCC încearcă acum cu disperare să oprească răspândirea adevărului. Credem că nu va reuşi decât să-şi grăbească sfârşitul inevitabil.

Acest articol discută despre impactul mişcării comuniste şi al Partidului Comunist asupra civilizaţiei naţionale. Privind istoria Chinei din ultimii 160 de ani, aproape 100 de milioane de oameni au fost omorâţi şi aproape toată cultura şi civilizaţia tradiţională a fost distrusă. A fost Partidul Comunist o alegere a cetăţenilor, sau a fost impus din afară?

Cum a putut Partidul Comunist să apară, să crească şi în final să obţină puterea? Au ales într-adevăr oamenii Partidul Comunist? Sau Partidul Comunist a fost cel care s-a organizat şi i-a forţat pe oameni să-l accepte? PCC s-a aşezat deasupra tuturor, a cucerit totul în calea sa, aducând nenumărate catastrofe.

Astăzi, violenţa şi abuzurile PCC sunt chiar mai sălbatice decât cele ale dinastiei Qin din trecut. Filozofia PCC este una a luptei, iar regimul PCC este construit pe o serie de lupte de clasă, lupte pentru orientare, lupte ideologice, atât în China cât şi în cazul altor state comuniste sau fost comuniste.

În ultimii 100 de ani, invazia neaşteptată a spectrului comunismului a creat o forţă împotriva naturii şi umanităţii, cauzând agonie şi o tragedie nelimitată. A împins civilizaţia în pragul distrugerii. A devenit o forţă extrem de răuvoitoare, care este împotriva universului.

De ce este interzice guvernul chinez mişcarea Falun Gong, care promovează Adevărul, Compasiunea şi Toleranţa, şi care este permisă în peste 60 de ţări, fiind interzisă numai în China? Care este relaţia dintre Jiang Zemin şi PCC în această persecuţie?

PCC a folosit toate resursele naţiunii pentru a distruge cultura tradiţională. Distrugerea culturii chineze de către PCC a fost o acţiune plănuită, bine organizată şi sistematică. A putut exista datorită folosirii violenţei de către stat. De la fondarea sa, PCC nu a încetat niciodată să „revoluţionarizeze” cultura, în încercarea de a-i distruge complet înţelesul.

Cei 55 de ani de domnie a PCC sunt scrişi cu sânge şi minciuni. Poveştile din spatele istoriei sale sângeroase nu sunt numai inumane şi brutale, ci deseori aproape necunoscute. În timpul regimului comunist au fost omorâţi între 60 – 100 de milioane de oameni, lăsând în urmă tot atâtea familii distruse.

PCC este în esenţă un cult malefic ce dăunează omenirii. Deşi Partidul Comunist nu s-a considerat niciodată o religie, are toate trăsăturile unei religii. La începuturile sale a considerat marxismul drept adevărul absolut în lume. A împins oamenii să-şi angajeze viaţa în luptă, pentru construirea „paradisului comunist” pe Pământ.

Cel mai înspăimântător lucru la PCC este dorinţa sa de a distruge fundamentul moral al întregii naţiuni, încercând să transforme fiecare cetăţean într-un ticălos mai mic sau mai mare, pentru a crea un mediu în care să se poată dezvolta ca organizaţie. Este în special important să înţelegem clar de ce acţionează în mod malefic şi să-i înţelegem natura criminală.

Reclame
Categorii:opinii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: