Prima pagină > Video > Jurnalist alungat din biroul procurorului

Jurnalist alungat din biroul procurorului


Calvarul unui petiţionar la procuratura municipală

pe 25 ianuarie 2012, reporterul a fost înştiinţatprintr-o scrisoare poştală că a fost emisă o ordonanţă de neîncepere a urmăririi penale ca răspuns la o plângere înregistrată în decembrie 2011, fără a primi însă textul ordonanţei. a venit la procurorul Lucia Arsenii pentru a obţine acest document dar a fost refuzat. mai mult decât atât, procurorul a chemat poliţistul din paza procuraturii să-l de afară din birou pe reporterul cu petiţia pentru că acesta filma discuţia. poliţistul nu a explicat de ce intervine şi l-a dat afară. acelaşi poliţist i-a îngrădit accesul la cancelarie şi la şeful procuraturii mun. Chişinău, spunând ca nu are voie să intre şi că nu este zi de primire. reporterul nostru a insistat că e o urgenţă, dar a fost ţinut pe holuri timp de jumătate de oră. într-un final a ieşit procurorul Diacov şi l-a alungat pe poliţistul ilegalist. tot el a dispus eliberarea imediată a unui copii după ordonanţa solicitată de reporter. Diacov a evitat să se pronunţe pe marginea acţiunii procurorului care dă cetăţenii afară din birou

31 ianuarie 2012, Chişinău

reporterul Curaj.TV s-a plâns la Procuratură pe abuzurile din partea poliţiei care, la data de 9 octombrie 2011, a încălcat legea în mod flagrant

Reclame
Categorii:Video
 1. MC
  31/01/2012 la 10:16 pm

  În video este evident că angajaţii procuraturii se comportă cu cetăţenii în conformitate cu modelele de comportament preluate de la “şeful” lor Diacov – care a manifestat o atitudine sub orice critică – ce priviri, ce grimase face când aude cuvântul Lege fiind rostit de un cetăţean de rând care a îndrăznit să-i tulbure liniştea în “regat”!
  Faţa procurorului Diacov trădează o nemulţumire profundă când vede că, necătând la eforturile depuse de structurile statului, în Moldova mai există cetăţeni care cunosc despre existenţa legilor şi solicită ca legile să fie respectate indiferent de posturile ocupate,relaţiile de rudenie etc.
  Dar poate mă grăbesc cu concluziile – poate că Diacov, procurăreasa şi paza în acea zi, anume în acel interval de timp, „munceau din greu” şi „apărau cu o totală dăruire de sine” interesele societăţii, ordinea de drept, drepturile şi libertăţile cetăţenilor? Ei pur şi simplu erau „uşor” nemulţumiţi deoarece au fost „distraşi brutal” de la „munca lor importantă :)))

 2. Kiokia Klava
  17/05/2012 la 6:27 pm

  Doamne, Doamne, doi-trei nebuni de ăştia de alde Brega pe zi şi ajungi direct la casa de nebuni. Se vede clar că face show şi că e o provocare ieftină. Cui i-ar plăcea să-i vină unul ca el în biroul de serviciu şi să înceapă a-l filma, refuzînd să plece şi răpindu-i din timp, mie unul – nu.

 3. Liuba P.
  23/05/2012 la 2:18 pm

  La Comisariatul de politie din Basarabeasca este detinut cet. Dain A. caruia institutiile medicale ale raionului refuza timp de o luna sa-i acorde asistenta medicala de urgenta…Persoana data are o coasta rupta si sufera dureri acute in regiunea ficatului…CPR Basarabeasca nu este in stare sa-i ajute cu nimic. Ajutati-ma, sint o persoana apropiata cet. Dain A.

  Cu respect Liuba P.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: